Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AGİAD FIRTINASI

AGİAD FIRTINASI
426 views
17 Aralık 2021 - 12:19

Parkede AGİAD fırtınası esti.. Adana Genç İşadamları Derneği Ortaokulu (AGİAD) hem voleybolda hem de basketbolda Adana şampiyonu oldu.

Adana Genç İşadamları Derneği Ortaokulu (AGİAD), Yıldızlar Kız Voleybol Final Grubunda namağlup Adana şampiyonu olarak Malatya’da yapılacak bölge müsabakalarında Adana’yı temsil etmeye hak kazandı.

Çukurova Elektrik Meslek Lisesinde yapılan grup müsabakalarında Adana Genç İşadamları Derneği Ortaokulu (AGİAD), sırasıyla, Ceyhan Gazi Ortaokulunu 3-0, Yüreğir Saidi Nursi Ortaokulunu 3-0, Kozan Akdam Köyü Ortaokulunu ise 3-1 yenerek Adana Şampiyonu oldu.

Bu sonuçların ardından Çukurova Adana Genç İşadamları Derneği Ortaokulu birinci,

Ceyhan Gazi Ortaokulu ikinci, Yüreğir Bedii Zaman Saidi Nursi Ortaokulu üçüncü,Kozan Akdam Köyü Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Adana şampiyonu olan Adana Genç İşadamları Derneği Ortaokulu (AGİAD) sporcuları, Malatya’da yapılacak İller arası müsabakalarda Adana’yı en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye Yarı Finallerine kalacaklarını ve hedeflerinin Türkiye finalleri olduğunu söylediler.

Parkede fırtına gibi esen AGİAD voleybolun ardından basketbolda da Adana şampiyonluğuna ulaştı..AGİAD’ın Yıldızlar Kız Basketbol takımı ise finalde Doğa Koleji’ni 56-51 yenerek Adana Şampiyonu oldu. AGİAD Ortaokulu, Mersin’de yapılacak bölge müsabakalarında Adana’yı temsil edecek

Böylelikle AGİAD Ortaokulu katıldığı iki turnuvada da Adana şampiyonu olarak Dalya yaptı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P