Kozmik Radyo & Haber

“Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar”

“Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar”
190 views
07 Aralık 2021 - 14:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenlenen, Adana İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde icra edilen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temasıyla Adana’da saha çalışmasını genişleten MHP, yoğun ilgi gördü.

Çalışmaya katılan temsilciler…

Çalışmalarda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MYK üyesi Uğur Öztürk, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan yer aldı.

Esnafa karanfil, Ziya Paşa’ya dua!

Çarşı pazar gezileri yapan, esnaf ziyaretlerinde bulunan ve sorunlarını dinleyen MHP heyeti vatandaşlara karanfil sundu. MHP temsilcileri Seyhan’da tarihin günümüze taşındığı Büyüksaat’te kebap pişirmeyi, lokma dökmeyi; Adana’nın yeni yüzü Çukurova’da ise yufka ekmek çevirmeyi, döner kesmeyi tecrübe ettiler. Seyhan ilçesini gezen heyet, 1878-1880 döneminde Adana Valisi olarak görevde iken vefat eden Ziya Paşa’nın kabrini de ziyaret ederek Fatiha bağışladılar.

“Çok yararlı bir çalışma oldu”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Sürekli halkın içinde olan teşkilatlarımız, bu vesileyle faaliyetlerine daha da ivme kazandırdı. Çok yararlı bir çalışma oldu. Evet halkımızın sorunları var  ve bunun geçici olduğuna yürekten inanıyor. Ancak ihanet ve husumet odakları kol kola vermiş bu durumu istismar ediyor.” diye konuştu.

“Türkiye’nin kabuğuna çekilmesini istiyorlar”

Avcı “Biliyoruz ki yaşanan sıkıntılar ‘Lider Ülke Türkiye’nin doğum sancıları. O yüzden Türkiye’nin önünü keserek kabuğuna çekilmesini istiyorlar. Türk milleti buna izin vermeyecek, vermeyeceğiz. Bu son etkinliklerde de gördük ki halkımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’yi, Milliyetçi Hareket’i seviyor ve güveniyor. Bizler de hem Sayın Genel Başkanımıza, hem de vatandaşımızın sevgisine ve güvenine layık olmanın çabası içindeyiz ve böyle devam edeceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.