Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Çukurova’nın Sultanları doludizgin

Çukurova’nın Sultanları doludizgin
230 views
15 Kasım 2021 - 11:04

Sigorta Shop Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Liginde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü 6’ncı maçında 5’inci galibiyetini aldı.

Ligin ilk maçında deplasmanda Ankara’da İlbank karşısında 3-2’lik yenilgi alan Çukurova’nın Sultanları daha sonra çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Çukurova Belediyesi SK Kadın Voleybol takımı bu galibiyetlerin 3’ünü deplasmanda aldı.

Çukurova Belediyesi SK, son olarak pazar günü CeraStyle OSB Teknik Koleji Gençlik takımını Kayseri’de 3-0 yenerek iddiasını ortaya koydu. Çukurova’nın Sultanları deplasman zaferlerine bir yenisini eklediği maçın setlerini 25-13, 25-20 ve 25-13’lük setlerle kazandı ve 16 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI 2. SIRADA

Ligde 5 galibiyet 1 yenilgisi bulunan Turuncu Mavililer 16 puana sahip. Grubun lideri İlbank ile aynı puana sahip olan Çukurova’nın Sultanları galibiyet serisini bu hafta Menderes Spor Salonunda oynayacağı Bahçelievler Belediyesi maçı ile devam ettirmek istiyor. Maç 21 Kasım Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

Sigorta Shop Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi B Grubunda liderlik mücadelesi veren Çukurova Belediyesi SK, gelecek yıl Adana’yı Sultanlar Liginde temsil etmeyi hedefliyor.

SONER ÇETİN: BU TAKIMI DESTEKLEYİN

Kayseri’de oynanan CeraStyle OSB Teknik Koleji Gençlik maçında takımı yalnız bırakmayan Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, elde edilen 3-0’lık rahat galibiyet sonrası çok mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Soner Çetin, “Takımımız çok iyi gidiyor. Ligin ilk maçında İlbank karşısında talihsiz bir yenilgi aldık. O maçta yeni kurulan takımımız bazı uyum sorunları yaşamıştı. Ama haftalar geçtikçe oyuncular birbirine alıştı ve takım oturdu. 5 maç üst üste kazandık. Bu tempoda giderek grubu lider bitirmek istiyoruz. Bu hafta aldıkları güzel galibiyet için kızlarımızı kutluyorum. Tüm Adanalıları bu pazar oynayacağımız Bahçelievler Belediyesi maçı için Menderes Spor Salonuna bekliyorum” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P