Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

POZANTI BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDILAR

POZANTI BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDILAR
267 views
03 Eylül 2021 - 14:09

Bölgesel Amatör Ligin (BAL) güçlü takımlarından Pozantı Belediyespor, güçlendirdiği kadrosu ile yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

BAL’ı iyi analiz eden başarılı Teknik Direktörler Ersoy Tokmak ve Temin Süngürlü’nün yanı sıra takımın kaleci antrenörlüğünü yapan Aydın Kadiroğlu’nun nezaretinde, sabah ve akşam olmak üzere haftanın her günü antrenman yapan futbolcuların hırsları gözden kaçmadı.

Pozantı’nın Gökbez Mahallesi’nde bulunan ilçe stadında çalışmalarını sürdüren Pozantı Belediyespor oyuncuları teknik yönetim eşliğinde sabah 05:30-08:30 ve akşam 17:30-20:30 saatleri arasında Torosları süsleyen çam kokusunu ciğerlerine çekerek, 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak kapatmaya odaklandılar.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU

Takımın onursal başkanlığını üstlenen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bir yandan ilçeyi imar ederken, diğer yandan da gençlerin spora yönelmeleri için büyük çaba sarf ediyor.

Adanaspor’dan Samet Aladağ, Mustafa Saltuk Ceviz, Serdar Şenyürek ve santrafor Okan Erdoğan’ı takıma kazandıran Başkan Mustafa Çay, aynı zamanda daha önce Pozantıspor forması giyen Arda Öztep’i geçen sezonun BAL Takımı Ayvalık Gücü Belediyespor’dan tekrar Pozantı Belediyespor’a transfer etti. Bunun yanında 3. Lig takımlarından Erzinspor’da profesyonel lisanslı olarak oynayan Ayberk Yürür, Adana Demirspor alt yapısında yetişen ve Fatsa Belediyespor, Iğdır Arasspor, Yeni Amasyaspor, Ünye 1957 Spor ve Samsun Ladikspor forması giyen kaleci Enes Akıncı ile son olarak Adana Gençlerbirliği ve Sivasspor alt yapısından, geçen yıl 3. Lig ekiplerinden Ceyhanspor’un profesyonel lisanslı orta saha oyuncusu Mert Canpolat’ı da Pozantı Belediyespor’a kazandıran Başkan Mustafa Çay’ın mücadelesi ilçede takdirle karşılandı.

TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

İlçenin sorunlarını bir bir çözerek, Pozantılının gönlünde taht kurarak 3 dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Mustafa Çay, vakit buldukça takımın antrenmanlarına katılarak, futbolculara moral ve motivasyon vermeyi de ihmal etmiyor. Güçlü bir yönetim oluşturduklarını ifade eden Başkan Çay, “Yönetim kurulumuz, Pozantı’ya ve Pozantı Belediyespor’a gönül veren inanmış insanlardan oluştu. Yeni oluşturduğumuz takımda hepsinin emeği var. Yeni transferlerimizin takımla kaynaşması ile güçlü, inanmış ve dinamik bir ruhla ligde fırtına gibi eseceğimize inanıyorum. Kendi sahamızda yapacağımız maçlarımızı tüm Pozantılılar’ı izlemeye davet ediyorum” dedi.

“KUPA BİZİM OLACAK”

Takımı yalnız bırakmayan Pozantı Belediyespor Kulüp Başkanı Özgür Gören de, daha güçlü, alt yapısı sağlam, karakterli, kendisini ispat etmiş ve şampiyonluk gibi hedefleri olan bir takım haline geldiklerini söyledi. Pozantı Belediyespor’un, Onursal Başkan Mustafa Çay’ın desteği, teknik heyetin ve futbolcuların gayreti ile lige hazırlandıklarını ifade eden Gören, “Bu sezon şampiyonluk kupasını biz kaldıracağız” diyerek iddialı konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P