Kozmik Radyo & Haber

Bulut: Yoksulluğu görmek isteyenler muhtarlıkları ziyaret etsin

Bulut: Yoksulluğu görmek isteyenler muhtarlıkları ziyaret etsin
306 views
18 Şubat 2021 - 13:24

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Seyhan’da muhtarları ziyaret etti. Pandemi nedeniyle vatandaşların ekonomik olarak zor günler geçirdiğini kaydeden Bulut, “Yoksulluğu inkar eden, halkın sorunlarını görmezden gelen iktidar mensupları sadece mahalle muhtarlarımızı ziyaret etse, vatandaşın nasıl büyük bir borç yükü altında olduğunu görür. Muhtarlarımız icra tebligatlarını dağıtmaktan yoruldu” dedi.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, SeyhanOnur Mahallesi Muhtarı Fatih Rüştü Tekin’i, Ova Mahallesi MuhtarıAlaattin Barış’ı, Demetevler Mahalle Muhtarı Mahmut Köksal’ı ziyaret etti. Muhtarlardan mahallelerin ve vatandaşların sorunları hakkında bilgi alan CHP’li Bulut, “Muhtarlarımızla bire bir iletişim halinde, Adana’mızın her mahallesinin sorununu çözme gayreti içerisindeyiz” dedi.

YETKİSİZ YETKİLİ MUHTARLAR

Muhtarların hizmetin ilk durağı, çözümün ilk adresi olduğunu belirten Bulut, özlük hakları konusunda sıkıntılar yaşayan muhtarların SGK primlerini kendileri ödediğini, tüzel kişiliği olmayan muhtarların yetkisizyetkili kişiler konumunda olduğunu, binalarının elektrik, su, doğalgaz gibi her türlügiderlerini de kendilerinin karşıladığını kaydetti. CHP’li Bulut, parti olarak muhtarların sorunlarını TBMM’de sürekli dile getirdiklerini bildirdi.

MUHTARLAR İCRA EVRAKLARINDAN YORULDU

Pandemi nedeniyle vatandaşların ekonomik olarak zor günler geçirdiğini kaydeden Bulut, iktidarın yoksulluğu görmezden geldiğini, esnafın, vatandaşın dertlerini kulak ardı ettiğini söyledi. Bulut, “Yoksulluğu inkar eden, halkın sorunlarını görmezden gelen iktidar mensupları sadece mahalle muhtarlarımızı ziyaret etse, vatandaşın nasıl büyük bir borç yükü altında olduğunu, evine ekmek götüremediğini, telefon, elektrik, doğalgaz faturalarını dahi ödeyemediğini görür. Her gün muhtarlıklara onlarca icra evrakı geliyor. Muhtarların masası vatandaşa gelen icra evraklarıyla doldu taştı.Muhtarlarımız icra tebligatlarını dağıtmaktan yoruldu” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.